افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند

عبدالملکی:از پول‌ پاشی پرهیز می کنیم

عبدالملکی:از پول‌ پاشی پرهیز می کنیم حجت الله عبدالملکی گفت: امسال منابع تولید و اشتغال در تبصره ۱۶ و ۱۸ لحاظ شده و در هر جایی که بودجه‌ای خرج شود، باید نتیجه داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۷ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 04
کد خبر: ۱۲۸۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر یکی از احکام مهم بودجه ای که تأثیر قابل توجهی بر اشتغال دانش بنیان دارد، بند «الف» تبصره «۱۸» است که از سال ۱۳۹۶ تاکنون به منظور یکدست نمودن منابع اشتغال زایی در بودجه دنبال شده است.

در تبصره «۱۶» لایحه بودجه ۱۴۰۱ هم که مربوط به تسهیلات تکلیفی به شبکه بانکی می شود، منابع تخصیص تسهیلات از محل ۱۰۰ درصد منابع قرض الحسنه و ۵۰ درصد سپرده های جاری شبکه بانکی پس از کسر سپرده قانونی تعیین شده و همچنین قید شده که مصارف آن باید طبق قوانین دائمی مصوب ازجمله قانون برنامه ششم توسعه تعیین شود. 

اما وزیر کار در حاشیه جلسه کمیسیون اجتماعی در مجلس گفت: از این به بعد طرح‌هایی که برای اشتغال اجرا می‌شود، نظارت بر خط خواهد شد. تمام دستگاه‌هایی که در زمینه اشتغال مأموریت دارند فرصت شغلی باید ایجاد کند کد آن در سامانه ثبت می‌شود و نظارت میدانی انجام می‌شود و پس از ارسال در سامانه بعدی، نظارت میدانی اتفاق می افتد که در صورت تأیید، به عنوان شغل ایجاد شده در نظر گرفته می شود.

گفتنی است اعضای ستاد هماهنگی اقتصادی دولت در جلسه دیشب، پیشنهادهای وزرای رفاه و صمت در زمینه تقویت بنیان های تولید و توسعه را پس از تبادل نظر تصویب کردند.

 دولت پیش از این در جلسات پارسال، مصوبات لازم را برای رفع موانع تولید تصویب و ابلاغ کرده بود.

عبدالملکی همچنین در مورد راهکارهای تثبیت مشاغل گفت: یک بسته بسیار عالی برای تثبیت و توسعه اشتغال در سال ۱۴۰۱ آماده شده است که مراحل نهایی خود را برای تصویب در دولت طی می‌کند که جزئیات آن را به اطلاع کارفرمایان و کارگران می رسانیم./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده